Historie

Een goede naam bouw je niet zomaar op, dat kost jaren en groeit met je mee.

Van kleine restauraties tot grote projecten waarbij de lat steeds weer een stukje hoger ligt, dat is hoe het verhaal is begonnen. In het jaar 1987 zijn we gestart met het restaureren van klassieke auto’s, met hierin als specialisme Renault Alpine’s. Passie voor het perfectioneren en renoveren van autolakken heeft geleid tot het opbouwen van deze dienstverlening op grotere schaal.

Vanaf 1994 zijn wij importeur en merkbouwer geweest van de naam Protech lakbescherming binnen de Benelux en hebben deze franchise in 2008 (met 22 dealers, 150 Halfords-verkooppunten en een naamsbekendheid van 73 procent) succesvol overdragen aan Protech Monaco. Wij zijn daarna een nieuwe koers gaan varen onder de naam Procompany.

Procompany staat voor een jarenlange ervaring en een enorm aanbod aan kennis en kunde die binnen de automotive industrie is opgebouwd, met name in de kwaliteit van het verbeteren van autolakken. Hierin streven wij naar persoonlijke en duurzame contacten en vinden het belangrijk om op een professionele, tevens informele manier onze trouwe relaties te bedienen en van een goed advies te voorzien. Wij groeien nog altijd in kwaliteit en blijven ons verwonderen over allerlei nieuwe technieken. Naast vele bijzondere referenties is de samenwerking met de Koninklijke Stallen voor ons de grootste eer.